Mijn kinderstoel stond in de Achterhoek. Ik woon er al een hele tijd niet meer, maar de omgeving is voor mij nog zeker inspirerend. Dit komt ook terug in mijn boeken; een verhaal dat in mijn hoofd ontstaat, speelt zich geregeld af op mijn geboortegrond.
In 2010 kwam de roman In naam van mijn vader uit en in 2012 verscheen Tijdens Kantooruren. Op dit moment schrijf ik aan Lievelingskind. Een roman over ongewenste kinderloosheid.

Inmiddels woon ik in Utrecht. Ik werk als online communicatieadviseur en daarnaast schrijf ik. Blogs, columns en verhalen. Romans of artikelen. Ik houd van woorden. Geschreven woorden.

Naast online communicatieadviseur ben ik gecertificeerd mediacoach. Ik geef gastlessen mediawijsheid aan leerlingen en studenten en ik geef ouderavonden mediawijsheid. Ik heb na mijn opleiding maatschappelijk werk in de jeugdhulpverlening gewerkt en bijzonder veel affiniteit met jonge mensen. In de tijd dat ik op de groep werkte, waren er nog nauwelijks mobieltjes…
Ik geef lessen en thema-avonden over de gevaren en mogelijkheden van ons internet. Stof genoeg om met elkaar over te praten!

 

 

CV Aefke ten Hagen